Täydellinen nainen meikittömänä – ei ole tunnistaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Orange Countyn täydelliset naiset -realitysarjan tähti Gretchen Rossi on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraan meiköttömänä. Pöytälampun hämärässä valaistuksessa otettu kuva on saanut monet tähden faneista hieraisemaan silmiään.

Naisen ihailijat ovat olleet sitä mieltä, ettei häntä ole tunnistaa kuvasta. Rossi paljasti myöhemmin, että hänen muuttunut ulkonäkönsä johtui siitä, että hän oli ottanut hänen ripsipidennyksensä pois. Tähtönen kertoi, ettei hän ole esiintynyt julkisuudessa ilman tekoripsiään.

Us Weekly -lehden haastattelussa Gretchen paljasti, että hän lanseeraa oman irtoripsivalikoimansa. Meikittömän kuvan julkaiseminen oli Rossin mielestä nerokas peliliike, sillä nyt ihmiset näkevät kuinka paljon ripsienpidennyksillä voi ehostaa ulkonäköään ja saada silmät erottumaan. Meikitön kuvan on saanut aikaan keskustelua ja sitä Gretchen tavoittelikin.