Kuski menetti hermonsa liikennevaloissa – törttöily kostautui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Herkkähermoinen kuski menetti kärsivällisyytensä liikennevaloissa Swanseassa, Illinoisissa. Kuski sai oletettavasti raivokohtauksen, kun auton edellä ollut autoilija ei lähtenyt tarpeeksi nopeasti liikkeelle vihreiden valojen vaihduttua.

Hidastelua sietämätön kuski päätti ohittaa hidastelijan vaarallisella tavalla. Hän kurvasi toiselle kaistalle ja painoi kaasun pohjaan. Edessä oleva autoilija oli matkalla samalle kaistalle kuin autoa ohittava kaahailija.

Viime hetkellä autoilija antoi takana tulevalle kiihdyttäjälle tilaa. Oli kuitenkin liian myöhäistä ja kaahaileva kuski menetti autonsa hallinnan. Tulistuneen autoilijan matka tyssäsi liikennetolppaan.

Vaikka törmäyksessä olisi voinut käydä huonosti, oli ehkä muiden autoilijoiden kannalta parempi, että vaaran aiheuttanut kuski joutui pysähtymään. Toivottavasti kolarointi tolpan kanssa sai kuskin tajuamaan tilanteen vakavuuden.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.