Mielensäpahoittajalla 500 000 katsojaa – Kätilö viikon katsotuin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dome Karukosken ohjaama Mielensäpahoittaja-elokuva on ylittänyt 500.000 katsojan rajapyykin. Elokuva on saanut tähän mennessä elokuvateattereissa 500.171 katsojaa. Antti J. Jokisen Kätilö-elokuva nousi Suomen viikon katsotuimmaksi elokuvaksi.

Mielensäpahoittaja on jo toinen Solar Films -elokuva tämän vuoden aikana, joka on ylittänyt 500 000 katsojan rajan. Mielensäpahoittaja on ollut elokuvateattereissa yhtäjaksoisesti jo 53 viikkoa.

Vuosien 1990 – 2015 katsotuimman elokuvan kärkisijaa pitää hallussaan Pahat pojat, joka sai elokuvateattereissa 614.097 katsojaa. Kakkossijalla on Luokkakokous, jolla on tällä hetkellä 504.883 katsojaa. Nelossijalla on Matti, joka sai katsojia elokuvateattereissa 463.186. Kaikki kyseiset elokuvat ovat Solar Filmsin tuotantoa.

Mielensäpahoittajan esitysoikeudet on myyty Saksaan, Itävaltaan, Sveitsiin, Ranskaan, Kanadaan, Englantiin, Irlantiin, Espanjaan, Portugaliin, Australiaan, Kiinaan, Viroon, Liettuaan, Tsekkeihin, Slovakiaan, Puolaan, Turkkiin, Albaniaan, Sloveniaan, Kroatiaan, Bosnia-Hertsegovinaan, Makedoniaan, Serbiaan ja Montenegroon.