Mies nukahti sohvalle – vaimo siveli karvanpoistoaineella!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pariskuntien keskenäinen pilailu ja säikäyttely voi mennä välillä liiallisuuksiin. Monissa tapauksissa pilat viedään siihen asti, että toiseen osapuoleen sattuu fyysisesti. Tällä kertaa vaimo sai suorittaa kostonsa nukkuvalle miehelleen, joka sai karun yllätyksen.

YouTube-videolla vaimo on päättänyt tehdä miehelleen kivuliaan käytännönpilan sillä aikaa, kun mies nukkuu. Nainen ottaa paketillisen Veet-karvanpoistoliuskoja ja alkaa liimaamaan niitä yksi kerrallaan miehen rintaan ja vatsaan. Kun mies herää, hänen on itse revittävä vahaliuskat irti rintakarvoistaan.

Mies huutaa kivusta repiessään karvanpoistoliuskoja vartalostaan, mutta osaa ottaa tilanteen kuitenkin huumorilla. Videosta ei käy ilmi, mitä mies on tehnyt ansaitakseen yllättävän karvanpoiston, mutta luultavasti hän tajuaa olla tämän kokemuksen jälkeen toistamatta samaa virhettä uudelleen.