Miehen tavausvirhe huvittaa – huumorintaju kunnossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tavaaminen ei ole aina helppoa. Suomalaisten mielestä suomen kieli on sinänsä helppo, että kirjaimet lausutaan samalla tavalla yksittäin kuin ne lausutaan sanojakin muodostaessa. Englannin kielessä kirjaimet lausutaan tavatessa kuitenkin eri tavalla kuin ne äännetään sanoissa.

Video uusiseelantilaisesta miehestä on todella hauskaa katsottavaa, sillä mies tekee suhteellisen helpon tavausvirheen eikä edes ymmärrä sitä. Videolla Donin tyttöystävä Jeanette kysyy häneltä, mikä sana tavataan kirjaimin e, y, e, s, tarkoittaen silmiä. Mies ei ymmärrä kysymystä alkuunkaan ja vastaa siihen joka kerta väärin.

Miehen reaktiota on hauska seurata, kun hän turhautuu Jeanetten leikkiessä hänen kustannuksellaan. Kun nainen lopulta kertoo Donille vastauksen tavauskysymykseen, mies purskahtaa nauruun. Donin huumorintaju oli onneksi kohdallaan, sillä kaikki eivät olisi jaksaneet tällaista härnäämistä näin pitkään.