Skandaali sairaalassa – mies kylpi keittiön jättikattilassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikolaisen sairaalan työntekijät ovat saaneet kohun aikaan netissä julkaisemallaan videolla. Työntekijät nimittäin kuvasivat videolle, kun yksi heistä kylpi ja peseytyi suuressa keittokattilassa sairaalan keittiössä.

Kyseisiä kattiloita käytetään potilaiden ruokien valmistamiseen. Potilaiden lähiomaiset ovat olleet tuohtuneita työntekijöiden huolettomasta asenteesta, sillä steriiliys ja hygienia on näyttänyt unohtuneen keittiössä työskenteleviltä.

Mirror-lehden mukaan video on kuvattu Pueblassa sijaitsevassa sairaalassa, ortopedian ja tramualogian yksikössä. Työntekijät julkaisivat videon Facebookissa. Negatiivisen kohun myötä video on poistettu. Voisi luulla, että työntekijöiden nauru hyytyi, kun he tajusivat toimineensa asiattomasti.