Mustasukkainen koira vailla huomiota – kaikki konstit käytössä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useita lemmikkejä omistavassa perheessä huomio joudutaan jakamaan karvakuonojen kesken. Omistaja ei pysty välttämättä huomioimaan samanaikaisesti kaikkia lemmikkejään, mikä saattaa saada välillä osan huomionhakuisista perheenjäsenistä turhautumaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun mies makoilee sohvalla kahden ison koiransa kanssa. Koirat makaava miehen kummallakin puolella, mutta mies pystyy silittämään vain yhtä koiraa kerrallaan. Toinen koira tulee mustasukkaiseksi ja vaatii mieheltä hellyttävällä tavalla rapsutuksia.

Mies rapsuttaa toista koiraa, mikä saa toisen heti mustasukkaiseksi. Huomiota vailla oleva koira vetää miehen käden jatkuvasti itseensä saadakseen myös hellyyttä. Lopulta koira menettää kärsivällisyytensä ja nousee miehen päälle seisomaan, jolloin se ei ainakaan voi jäädä huomaamatta.