Jenkkifutari pokasi muodokkaan Amber Rosen

Viihdeuutiset · Annika Kela

New York Giants -joukkueen tähtipelaaja Odell Beckahm Jr. on paljastanut tapailevansa malli Amber Rosea. Kaunotar on tehnyt mieheen suuren vaikutuksen ja Odell on määrätietoisesti liehitellyt tähtöstä jo kuukausia.

TMZ-viihdesivuston mukaan Rose on viimein lämmennyt miehen lähestymisyrityksille, sillä pariskunta on käynyt muutamilla treffeillä yhdessä. Lähipiirin mukaan parilla on kemiat kohdallaan ja on mahdollista, että heidän välillään voisi olla jotain vakavampaakin.

Odell Beckham Junior ja Amber Rose nähtiin hiljattain romanttisella illallisella TAO-ravintolassa New Yorkissa. Silminnäkijöiden mukaan mies oli ostanut kaunottarelle suuren kimpun valkoisia ruusuja. Vaikka pariskunta on sopinut pitävänsä matalaa profiilia tapailemisensa suhteen, on tieto parin romanssista vuotanut medialle.

Splash
Splash
Splash
Splash

#TowelSeries 86 @mariotestino #mariotestino

Kuva, jonka Odell Beckham Jr (@iam_objxiii) julkaisi

#royalszn

Kuva, jonka Odell Beckham Jr (@iam_objxiii) julkaisi