Pallohullu koira näki tennisottelun televisiosta – hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tennispalloja rakavasta George-koira oli vallannut olohuoneesta parhaan paikan katsellakseen tennisottelua. Koira tuijotti Serena Williamsin ja Venus Williamsin ottelua suoraan television edessä.

U.S. Open -ottelun seuraaminen oli koiranomistajalle haasteellista, sillä koira hyppi television edessä nähdessään tennispallon. Mainoskatkoilla koira tassutteli ympäri olohuonetta, kunnes ottelu taas jatkui.

Koiranomistajan mielestä näky oli varmasti samaan aikaan huvittava ja ärsyttävä. Koira ei kyennyt hillitsemään innokkuuttaan ja se oli vauhkoontua nähdessään televisiossa pelattavan ottelun. Omistajan mukaan tennis on Georgen lempilaji ja jos se voisi lyödä vetoa, se todennäköisesti veikkaisi Serenalle voittoa.