Selfie-keppi aiheutti auto-onnettomuuden – varoittava esimerkki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terveen järjen pitäisi sanoa, että autoa ajaessa ei kannata yrittää ottaa selfie-kuvia. Vielä typerämpi idea on yrittää käyttää selfiekeppiä ajon aikana, kuten verkossa levinnyt tuore esimerkki osoittaa.

Youtube-videolla alligaattoreita metsästämään lähtevän seurueen matka on saada ikävän lopun autoa kuljettavan älypään kuvatessa itseään selfiekepin avulla. Mies ajaa kohti edellään ajavan auton perää, jolloin sen lavalle kiinnitetty vene rikkoo hänen autonsa tuulilasin.

Veneen kärki ei onneksi osunut autoa ajaneeseen mieheen. Muutoin kappaleiksi olisi saattanut hajota jotain muutakin, kuin pelkkä tuulilasi. Tällä videolla GoPro tuskin laitteitaan tulee mainostamaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat