Teinityttö kidnapattiin Tinderin avulla – karmaiseva opetus tytöille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jokaisen tulisi olla hieman varuillaan sosiaalisen median kanssa ja miettiä, millaista tietoa julkaisee itsestään. YouTube-pilailija Patty Mayo julkaisi YouTube-kanavallaan tekemänsä pilan, jossa hän selvitti pystyykö hän kidnappaamaan kaverinsa tyttären Tinderin avulla.

Patty Mayo kuuli ystävältään, että tämän 18-vuotias tytär käyttää Tinderiä, mistä vanhemmat eivät olleet kovin tyytyväisiä. Vanhemmat ja Patty kokeilivat, miten helposti tytär kertoo tuntemattomalle tai uudelle henkilölle olinpaikkansa ja asettaa itsensä vaaraan.

Tytär kertoi kahden viikon jutustelun jälkeen miehelle, millainen hänen päivärutiininsa on ja milloin hän pääsee pois harrastuksistaan. Patty Mayo käytti tietoa hyväkseen ja pelästytti tyttären pahanpäiväisesti kidnappaamalla hänet mustaan pipoon naamioituneena. Tytär näytti pelästyneen niin paljon kaappauksesta, että tulee tuskin enää pitkään aikaan paljastamaan tuntemattomille omaa sijaintiaan.