Mies yllätti spagaateilla silminnäkijät – säikähdys oli taattu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja ohjaaja Logan Paul on alkanut ottamaan Instagram-sovellusta haltuunsa hauskojen videoiden avulla. Yhdessä uusimmista videoistaan erittäin notkea mies kävelee kaupungilla yllättämässä ohikulkijat varoittamattomalla äärivenytyksellään.

Logan Paul on koostanut hauskan videon useista eri tilanteista, joissa hän tekee pitkittäisspagaatteja ympäri New Yorkin keskustaa ja julkisia kulkuvälineitä. Hän ottaa vakavan ja keskittyneen ilmeen, katsoo kameraan, ja heittäytyy täysin yllättäin maahan spagaattiasentoon.

Miehen spagaatit hämmästyttävät ohikulkijoita ja saavat heidät säikähtämään, kun notkea mies levittää jalkansa todella vauhdikkaasti auki. Moni miespuolinen katsoja onkin kommentoinut, että ei voi olla ajattelematta miehen kiveksiä ja niiden hyvinvointia. Logan Paulin ilme ei kuitenkaan spagaattiasentoa ottaessa edes värähdä, joten luultavasti miehellä on kaikki hyvin.

SPLITTING NEW YORK (follow me on Instagram: @LoganPaul)

Posted by Logan Paul on Saturday, August 29, 2015