Taapero järkyttyi kuullessaan että hänellä ei ole poikaystävää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äiti kuvasi videolla hauskan tilanteen, kun hänen kaksivuotias tyttärensä kävi keskustelua isän kanssa siitä, onko tytöllä poikaystävää vai ei. Taapero järkyttyi pahanpäiväisesti kuullessaan isältään, että hänellä ei saa olla vielä poikaystävää.

Chelsea Kirkland kuvasi tytärtään, joka keskusteli isänsä kanssa. Taapero kertoi vanhemmilleen ilme vakavana, että hänellä on poikaystävä. Kun isä sanoo tyttärelle, että hänellä ei itseasiassa ole vielä poikaystävää, tytär purskahtaa lohduttomaan itkuun.

Kun isä perustelee tyttärelle, että hän ei saa poikaystävää vielä 13 vuoteen, tyttö suuttuu. Tytär ei ilmeisesti jaksa odottaa 15-vuotiaaksi asti, minkä näyttääkin isälleen läimäyttäen häntä pienellä kämmenellään joka kerta kun isä sanoo, että hänellä ei muka olisi poikaystävää.