Supertähtiparin seksikuva vääriin käsiin – myydään netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin julkisuuskuva on melko kesy ja puhtoinen, ainakin verrattuna Miley Cyrusin kaltaisiin kollegoihin. Tästäkin huolimatta joku on onnistunut ilmeisesti saamaan käsiinsä rohkean kuvan, jossa laulaja esiintyy poikaystävänsä kanssa.

Swiftin ja muusikko Calvin Harrisin intiimiä kuvaa kaupitellaan verkossa, uutisoi Radar Online -sivusto. Otosta kuvaillaan erittäin rohkeaksi, eikä sitä ole sivuston mukaan selvästikään tarkoitettu päätyväksi julkisuuteen.

Taylor Swiftin Bad Blood -video voitti taannoin MTV:n Video Music Awards -gaalassa parhaan musiikkivideon palkinnon. Youtubessa hurjat katsojamäärät keränneellä videolla esiintyvät tähden ohella muun muassa Cara Delevingne, Gigi Hadid ja Selena Gomez.