Aavikkokettu herätettiin päiväunilta – protestoi äänekkäästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat nukkuessaan todella suloisia. Monet lemmikit ovat energiaa täynnä aina herätessään ja aloittavat innoissaan päivän uusia leikkejä ja lenkkipolkuja odotellen. Eräs aavikkokettu oli kuitenkin lopen uupunut herättyään päiväuniltaan ja näytti sen omistajalleen todella suloisella tavalla.

Penny-niminen aavikkokettu ei ollut valmis heräämään päiväuniltaan ja osasi kertoa sen omistajalleen hyvin selvästi. Omistaja on kuvannut videolle tilannetta, kun hän menee herättämään erikoisen lemmikkinsä. Omistajan lähestyessä Pennyn petiä aavikkokettu alkaa heti inisemään vastahakoisesti.

Penny haluaisi mieluusti jatkaa uniaan ja painaa päänsä syvälle pehmoiseen petiin. Aavikkokettu on todella hellyttävän näköinen vinkuessaan väsyneenä ja herätessään hiljalleen makeiden uniensa päätteeksi. Tällaisen söpöliinin ottaisi varmasti kuka tahansa syliinsä jatkamaan uniaan.