Haisunäätä uhitteli kasvattajalleen – joka oli ylpeä näkemästään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Missourilainen mies oli pelastanut ja kasvattanut kotonaan orvon haisunäädän poikasen. Eläimen vartuttua mies vapautti kasvattinsa takaisin luontoon. Vapautumisesta huolimatta haisunäätä kävi aika ajoin tervehtimässä kasvattajaansa hänen pihallaan.

Eräänä päivänä haisunäätä ilmestyi jälleen kasvattajansa kodin edustalle. Mies päätti kuvata hellyttävän jälleenkohtaamisen videolle. Kasvattajan yllätykseksi haisunäätä oli oppinut jotain uutta vapaana ollessaan.

Eläin uhitteli kasvattajalleen hajurauhasillaan. Miehen perheenjäsenet nauroivat ilahtuneesti pienen haisunäädän tempaukselle. Mies oli ylpeä haisunäädän uhittelusta, sillä se oli oppinut tärkeän luontaisen puolustuskeinonsa.

Haisunäätä ei selvästikään ollut unohtanut ihmisystäväänsä, sillä uhittelusta huolimatta se ei ruiskinut eritettä miehen päälle. Netissä julkaistun videon tiedoissa mies kertoo, että hän on onnellinen ja ylpeä pienen haisunäädän uhittelusta.