Machine Gun Kelly saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden albumin julkaisuun valmistautuva yhdysvaltalainen hiphop-artisti Machine Gun Kelly palaa vuosien tauon jälkeen Suomeen. Rankasta taustastaan tunnettu yhdysvaltalaisräppäri esiintyy Helsingin Korjaamolla torstaina 12. lokakuuta.

Machine Gun Kelly, eli Richard Colson Baker, on Clevelandista maailmalle ponnistanut räppäri, jonka musiikki on saanut vaikutteita erityisesti Eminemin ja Wiz Khalifan kaltaisilta artisteilta.

18-vuotiaana isäksi tullut, päästä varpaisiin tatuoitu MGK taipuu raivokkaan konetulitempoisen räppäämisen lisäksi herkkään ulosantiin ja näyttelemiseenkin. Hänet on muun muassa palkittu MTV-kanava Hottest Breakthrough MC -palkinnolla.

Vuonna 2011 julkaistu single Wild Boy nosti artistin tunnetuksi kansainvälisellä tasolla, ja tähän päivään mennessä kappaleen videota on katseltu YouTubessa lähes 60 miljoonaa kertaa. Hiljattain Machine Gun Kellyltä ilmestyi Till I Die -niminen single, joka on esimakua miehen lokakuussa julkaistavalta albumilta General Admission.