Sinivalas ilmestyi haastattelupaikalle – toimittaja ei ollut pysyä housuissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valaat haluavat ilmeisesti nostaa profiiliaan sosiaalisessa mediassa, sillä viime viikkojen aikana verkon käyttäjiä on hemmoteltu parillakin näyttävällä videolla merten jättiläisistä. Nyt sinivalas on keskeyttänyt BBC-televisiokanavan toimittajan hauskalla tavalla.

Juontaja Steve Backshall oli juuri haastattelevassa valaiden asiantuntijaa, Doris Welchiä Kalifornian Montereyssa, kun hänen korviinsa kantautui jotain kiinnostavampaa.

Sinivalas oli havaittu kuvauspaikan lähettyvillä, ja innostunut juontaja päätti keskeyttää haastattelun siihen paikkaan. Tässä tapauksessa yllättävä keskeytys lienee hyväksyttävää, käsittelihän ohjelma nimenomaan uhanalaisia valaita. Hauska video julkaistiin sittemmin BBC Onen Twitter-sivulla.