Äiti oli liian lihava huvipuistolaitteisiin – pudotti 32 kiloa!

Lifestyle · Annika Kela

Kahden lapsen äiti Zoey Patrick on pudottanut 32 kiloa alle vuodessa. Hurjan painonpudotusurakan motivaattorina toimi perheen päiväretki Legolandiin, jossa äidille selvisi, että hän oli liian lihava laitteisiin.

Mirror-lehden mukaan Patrick joutui jättäytymään pois huvipuistolaitteista, sillä turvakaaret eivät lukittautuneet hänen kokonsa takia. Silloin Zoey päätti, että hänen oli tehtävä asialle jotain.

Vuosi sitten Zoey ilmoittautui painonpudotuskurssille ja siitä lähtien liikakilot alkoivat pudota. Patrick kertoi, että hän sai paljon tukea muilta kurssilaisilta ja se oli yksi syy hänen onnistumiseensa. Zoey paljasti, että hänen painonsa alkoi nousta seitsemän vuotta sitten, kun hänen tyttärensä sairastui vakavasti. Nainen söi paljon epäterveellistä ruokaa ja epäsäännöllisesti.

Perheenäiti kertoi, että pahimmillaan vaaka näytti lukemaksi 95 kiloa. Sitten eräänä päivänä arkinen vastoinkäyminen käynnisti naisessa laihdutusvimman. Vuodessa hänen elämänsä muuttui täysin. Nyt Zoey on 32 kiloa kevyempi, eikä hänen tarvitse pelätä, etteikö hän mahtuisi huvipuistolaitteisiin tyttäriensä kanssa.