David Beckham haluaa näyttelijäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapallouransa päättänyt David Beckham on nauttinut ajasta perheensä ja lastensa kanssa, mutta hän on alkanut suunnittelemaan jo seuraavia askeliaan työrintamalla. Beckham kertoi The Times -lehdelle haluavansa kokeilla uraa näyttelijänä.

40-vuotias Beckham teki ensimmäisen elokuvaroolinsa ohjaaja Guy Ritchien uudessa Kuningas Arthur: Pyöreän pöydän ritarit -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2016. Beckham innostui roolin myötä näyttelemisestä niin paljon, että toivoo saavansa menestyksekkään uran näyttelijänä ja lisää uusia rooleja jatkossakin.

Beckham tiedostaa alaan liittyvät riskit ja sen tosiasian, että moni näyttelemistä kokeillut urheilija on epäonnistunut alalla surkeasti. Mies ei kuitenkaan lannistu häneen kohdistuvista paineista vaan on todella määrätietoinen alalla onnistumisen suhteen. Beckham kertoo rakastaneensa kaikkea, mitä hän on tähän mennessä tehnyt elokuva-alaan liittyen ja janoaa lisää.