Mallitulokas bikinishow’n tähtenä – haastaa jo supermallit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gigi Hadid lukeutuu tämän vuoden suurimpiin nousijoihin mallimaailmassa, ja hän onkin ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. 20-vuotias tähti nähtiin taannoin myös esimerkiksi Calvin Harrisin musiikkivideolla.

Nyt Gigi on ikuistettu bikininäytöksen mallina. Mallikaunotar osallistui nimittäin The Hilfiger Spring 2016 Show -muotinäytökseen yhdessä monien muiden mallilupausten kanssa.

Mallintyöt ovat Gigi Hadidilla verissä, sillä hänen äitinsä on aikoinaan tunnettu supermalli Yolanda Foster. Gigi seurustelee nykyään Jonas Brothers -yhtyeestä kuuluisuuteen nousseen Joe Nonasin kanssa. Huippumalli tunnetaan myös ystävyydestään poptähti Taylor Swiftin, Calvin Harrisin nykyisen tyttöystävän, kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash