Negatiivisuus kyllästyttää? Facebookissa nyt tarjolla positiivisuutta!

Digi Lifestyle · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime viikkoina saaneet äimistellä miten paljon negatiivista energiaa voikaan mahtua sosiaaliseen mediaan, kun negatiiviset uutiset, kommentit ja blogikirjoitukset ovat vallanneet niin Facebookin kuin Twitterinkin. Nyt niille on perustettu vaihtoehto.

Facebookissa viikonloppuna aloittanut Hienoa-ryhmä (Facebook.com/hienoa) kokoaa uutistarjonnasta ainoastaan positiivisia uutisia, jotka liittyvät tavalla tai toisella Suomeen ja suomalaisiin. Sivun jäsenet voivat itsekin ehdottaa jaettavaksi uusia positiivisia uutisia, jotka ilahduttavat kanssaihmisiä ja saavat ajatukset positiivisen puolelle.

Tähän mennessä sivuilla on kerrottu muun muassa suomalaisten teknologiayritysten menestyksestä maailmalla, Robinin valinnasta Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi, vanhusten ja lasten yhteiselosta, päiväunien vaikutuksesta, Suomen viennin kasvusta ja JVG-yhtyeen kultalevystä.