Viimeinkin! Koira sai oman häntänsä kiinni

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa asusteleva mäyräkoira on osoittautunut hännänjahtaamisleikin mestariksi. Tutun leikin seurauksena koira oli viimein saanut häntänsä kiinni. Koiranomistajan ihmetykseksi koira riemuitsi voitostaan viemällä häntänsä toiseen huoneeseen.

Omistaja on kuvannut videolle koiransa erikoisen käytöksen. Mäyräkoira tepasteli asunnossa pidellen tiukasti kiinni hännästään. Koira oli selvästikin ylpeä, että iänikuinen jahti oli tullut päätökseensä.

Vaikka useat eri tutkimukset ovat antaneet ymmärtää, että koirat jahtaavat häntäänsä vain ollessaan hermostuneita tai levottomia, vaikutti videolla tepastellut mäyräkoira suhteellisen rauhalliselta. Ehkäpä koira oli saanut mielirauhan onnistuneesta lopputuloksesta. Katsojien harmiksi videolta ei käy ilmi kuinka kauan karvakuono sinnitteli häntä suussaan.