Miehet suutelivat takapenkillä: Uber-kuljettaja soitti poliisit!

Autot · Annika Kela

Über-taksin kyytiin istahtanut pariskunta järkyttyi pahanpäiväisesti, kun kuljettaja alkoi raivota heille kesken matkan Lontoossa, Iso-Britanniassa. Kuski ei nimittäin voinut hyväksyä sitä, että Sam Simons ja Santiago Figeuroa suukottelivat toisiaan takapenkillä.

Metro-lehden mukaan Über-kuljettaja käski miehiä poistumaan hänen kyydistään. Kun miehet kieltäytyivät, soitti kuski poliisit paikalle. Tilanne päättyi lopulta siihen, että kuski heitti miehet pois kyydistään ja he joutuivat tilaamaan toisen taksin.

Sam ja Santiago eivät jättäneet asiaa siihen, vaan he ilmoittivat asiasta Über-taksiyritykselle. Yrityksen edustaja kertoi, että he eivät hyväksy minkäänlaista syrjintää ja he ilmoittivat tutkivansa asiaa. Kaksikkoa kuskanneen miehen taksilupa on jäädytetty ja mikäli hän ei kunnioita yrityksen arvoja, saattaa hän menettää kuskauslupansa kokonaan.