Häävideosta valtava nettihitti – esitys hakee vertaistaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä moni hääpari haluaa esittää häissään hieman epätavallisemman häätanssin. Perinteisen valssin sijaan kappaleeksi valitaan yhä useammin jokin tunnettu popkappale, johon on tehty kaunis koreografia.

Taikuri Justin Willmanin mennessä naimisiin vieraat osasivat varmasti odottaa tanssin tulevan olemaan hieman poikkeuksellinen, mikä pitikin paikkansa. Willman meni naimisiin valokuvaaja Jillian Sipkinsin kanssa. Pari tanssi ensimmäisen häätanssinsa I Put a Spell On You -kappaleen tahtiin. Kuten laulun nimikin antaa odottaa, morsian noituu tanssin aikana miehen ja suorittaa pienen taikatempun hänelle.

Häävieraat olivat todella innoissaan, kun pari tanssi heille ensimmäistä kertaa. Esityksen lopussa Jillian taikoi miehensä pysymään omituisessa makuuasennossa tyhjän päällä, mikä sai vieraat ihmettelemään ja hurraamaan. Tästä esityksestä on vaikeaa laittaa paremmaksi.