Poika hyppäsi roskiksen päältä voltin – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla monien nuorten uskomattomat taidot saavat ansaitsemansa huomion. Nyt Facebookissa on alkanut leviämään video eräästä taitavasta pojasta, joka tanssii todella taitavasti kavereidensa kuvatessa häntä.

Videolla poika seisoo kavereidensa kanssa maan yläpuolella sijaitsevalla tasolla. Musiikin alkaessa poika hypähtää alempana olevan roskiksen kannen päälle, josta hän pongahtaa vielä voltin kautta alas maahan. Monia vanhempia tällaisen alastulon harjoittelemisen näkeminen olisi varmasti hirvittänyt, mutta onneksi poika suoriutui hypystä kunnialla ja pääsi turvallisesti maahan.

Poika alkaa tanssimaan jalkakäytävällä musiikin rytmin mukaan. Hän on ilmeisesti myös omien ystäviensä mielestä hyvin lahjakas, sillä videolta kuuluu miten he kannustavat ja hurraavat pojalle iloisesti tämän esitellessä parhaimpia liikkeitään.

This kid can cut shapes!!Tag a friend who can shuffle Follow Jack Bean for more

Posted by Jack Bean on Sunday, September 13, 2015