Säämies innostui todella – räppäsi sääennustuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fox 5 DC -kanava julkaisi meteorologistaan hauskan videon, jossa Mike Thomas ennusti tulevan viikon säätä Taylor Swiftin laulujen lyriikoita käyttäen. Swiftin konserttikiertue pyyhkäisi Washingtonin yli, mutta nyt paikalle oli saapumassa uusi maailmanluokan tähti, jota Thomas ei voinut olla huomioimatta lähetyksessään.

Fox 5 -uutisten säätiedotuksesta tuli niin iso hitti, että kanava päätti toisintaa laulun sanoilla höystetyn lähetyksen valovoimaisen Mike Thomasin kanssa uudelleen. Tällä kertaa Madonna oli saapumassa kiertueellaan esiintymään Washingtoniin, minkä vuoksi Thomas maustoi lähetyksensä Madonnan kappaleiden lyriikoilla.

Madonnalla on tunnetusti todella paljon kansainvälisiksi hiteiksi nousseita kappaleita, joten valinnanvaraa sanoituksista löytyi varmasti mielin määrin. Thomas on jälleen istuttanut lyriikat lähetykseen omalla energisellä tyylillään ja viihdyttänyt säätiedotuksellaan jälleen monia katsojia.