Harva tuntee tämän nerokkaan iPhone-ominaisuuden

Digi · Stara.fi

Apple julkaisee tänään iPhone-puhelimiinsa uuden ohjelmistoversion, jonka odotetaan tuovan käyttäjille jonkin verran uusia ominaisuuksia. Odotettua on ainakin esiasennettujen sovellusten poistaminen, joka on tähän saakka ollut mahdotonta.

Eräs erittäin hyvä, mutta vain harvojen käyttämä toiminto on kuitenkin ollut mukana laitteissa jo vuosien ajan. Älypuhelimen salaman voi nimittäin asettaa ilmoittamaan vilkkumisellaan laitteen tapahtumista äänimerkkien sijaan tai niiden lisäksi.

Stara
Stara

Monet ihmiset haluavat pitää puhelintaan usein äänettömällä, jolloin LED-salaman vilkkuminen on hyvä keino saada viesti esimerkiksi uusista viesteistä muita häiritsemättä. Vilkutuksen voi asettaa päälle valitsemalla Yleiset-valikosta Käyttöapu ja sen takaa avautuvasta valikosta LED-väläytys viesteille.