Röyhkein rekisterikilpi ikinä? Lamborghinin omistaja haistattaa pitkät

Autot Lux · Annika Kela

Lontoon liikenteessä pujotellut luksusauto on saanut ohikulkijat tyrmistymään. Upean ökyauton rekisterikilvessä nimittäin komeilee teksti: ”F4K YO”. Lamborghinin omistaja on piilottanut rekisterikilpeensä viestin, jolla hän haistattelee muille.

Mirror-lehden mukaan kyseessä on yksi Britannian röyhkeimmistä rekisterikilvistä. Monet ovat epäilleet, että kilvessä oleva viesti on tarkoitettu ensisijaisesti liikenteessä oleville kateellisille ja arvosteleville ihmisille. Siitä huolimatta muutkin ovat pahoittaneet siitä mielensä.

Lamborghinin omistaja ei ole syyllistynyt mihinkään väärään, sillä hänen 239.000 euron arvoisen luksusauton rekisterikilpi ei riko sääntöjä. Räätälöity rekisterikilpi on virastoiden hyväksymä. Toivottasti Lamborghinin kuljettaja muistaa noudattaa liikennesääntöjä, sillä auton rekisterikilpi on helppo muistaa.