Miehet ovat arjen sankareita – apuun juuri oikealla hetkellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset ihannoivat vanhempiaan ja voivat pitää omaa isäänsä parhaana, viisaimpana ja kaikkein voimakkaimpana. Monissa tilanteissa isät ovatkin perheen vahvimpia ja rientävät apuun juuri oikealla hetkellä. Nyt Facebook-videolla nähdään hauskoja tilanteita, joissa miehet ovat pelastaneet päivän.

The Virgin Morning Show on julkaissut Facebook-sivuillaan hienon videon, jossa on koostettuna useita hauskoja tilanteita siitä, miten miehet ovat saapuneet perheensä avuksi juuri silloin kun heitä kipeimmin kaivataan. Videolla nähdään monia läheltä piti -tilanteita, joissa isät ovat toiminnan miehiä.

Hauskalla videolla isät toimivat lapsilleen arjen sankareina ja pelastavat heidät onnettomuuksilta, saavat heidät kiinni ilmasta ja onnistuvat saamaan pienestä jalasta otteen juuri, kun lapsi on putoamassa. Video on lähtenyt todella nopeasti jakoon sosiaalisessa mediassa, jossa sitä on jaettu pienen ajan sisällä jo yli kaksi miljoonaa kertaa.

One for all the dad's out there!!! Marc (from ZOO Weekly)

Posted by The Virgin Morning Show on Monday, August 24, 2015