Mummot uskaltautuivat Lamborghinin kyytiin – saivat elämänsä kyydit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lamborghini lukeutuu maailman tunnetuimpiin urheiluautomerkkeihin. Monet autofanit varmasti toivoisivat pääsevänsä kerran elämässään edes pelkääjän paikalle Lamborghiniin. Tuoreella videolla tällaisen mahdollisuuden ovat saaneet kolme vanhempaa rouvaa.

Donut Median tuoreella videolla Formula Drift -kuski Corey Hosford tarjoaa kolmelle vanhalle naiselle elämänsä kyydit. Naiset istuvat pelkääjän paikalle 650 hevosvoiman Lamborghini Murcielagoon Coreyn kiihdyttäessä auton yli 260 kilometrin tuntinopeuteen.

Naisten reaktiot ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Osa mummoista on alkuun järkyttyneitä menopelin nopeuksista, mutta vaikuttavat lopulta nauttivan Lamborghinin kyydistä. Videolla esiintyvä latinolaisamerikkalainen rouva tosin tuntuu olevan täysillä mukana heti alusta alkaen.