Twerkkauskiertue käynnistyy perjantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twerkkaus nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen viime vuonna, kun teinipoppari Miley Cyrus heilutti takapuoltaan MTV-gaalassa miljoonien televisiokatsojien edessä. Sittemmin twerkkaus on muodostunut aidoksi lajiksi ja harrastukseksi, jossa järjestetään kilpailuja myös Suomessa.

Hallitseva twerkkauksen SM -voittaja Tia-Maria Sokka suuntaa tällä viikolla kiertueelle ympäri Suomea. Tampereelta perjantaina 18. syyskuuta alkavalla turneella on mukana myös Anniina Raittinen. Kiertueessa yhdistyy paikallisen tanssikoulun ja yökerhon välinen yhteistyö.

Kiertueen päivätapahtumissa Sokka opettaa twerkkausta tanssikouluilla. Iltatapahtumissa taas on mukana tanssi- ja twerkkausesitysten lisäksi myös Pro Twerk Finland -osakilpailu, josta voittajat pääsevät ensi kevään finaaliin kilpailemaan lajin suomenmestaruudesta. Kiertueen varmistuneita kaupunkeja ovat Tampereen lisäksi muun muassa Kuopio, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Pori, Joensuu Helsinki.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat