UFO-tutkijat löydöstään: ”Todiste muinaisista avaruusolioista”

Viihdeuutiset · Annika Kela

UFO-tutkijoista koostuva ryhmä on tehnyt merkittävän löydön tutkimusmatkallaan Venäjän Volgogradissa. Maasta nimittäin löytyi epäluonnollisen näköinen kivilevy, joka herätti tutkijoiden mielenkiinnon.

Bloknot-Volgograd-sivuston mukaan levynmuotoisen kiven halkaisija on neljä metriä. Tutkijat pitävät löydöstään todisteena muinaisista avaruusolioista, sillä he uskovat kiven olevan miljoonia vuosia vanha. Kivinen levy ei heidän mukaansa ole ihmisen aikaansaannos vaan jotain mystisempäää.

UFO-tutkijat kertoivat, että NASA:n julkaisemien valokuvien perusteella samanlaisia kivilevyjä on myös Mars-planeetan pinnalla. Löydös ei ole ainutlaatuinen, sillä Volgogradin kupeesta on aiemminkin löytynyt levynmuotoisia kiviä.

Epäilyttävä kivilevy on kaivettu maasta esiin ja se on kuljetettu Zhirnovskyssa sijatsevaan museoon. Asiantuntijat aikovat selvittää kivisen levyn iän ja alkuperän.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat