Amber Rosea ei ole tunnistaa – otti mallia Kardashianeilta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Amber Rose on tunnettu lyhyestä ja vaaleasta hiustyylistään, josta on ehtinyt tulla jo naisen oma tavaramerkki. Viikonloppuna Rose kuitenkin yllätti astumalla kameroiden eteen West Hollywoodissa uudessa hiustyylissään, joka on kaikkea muuta kuin vaalea ja lyhyt.

Amber Rose on häikäissyt viimeaikoina pitkässä liehuvassa peruukissa. Rosen lyhyet hiukset ovat peitettynä pitkillä tummilla hiuksilla, jotka ylettyvät alaselkään saakka. Uudet hiukset ja tumma ruskettunut iho saavat Rosen näyttämään täysin erilaiselta eikä naista ole edes tunnistaa samaksi.

Amber Rose tunnetaan malliuransa lisäksi Kanye Westin entisenä tyttöystävänä. Pari ei eronnut ystävällisissä merkeissä, ja Kanyen aloitettua suhteen Kimin kanssa Kardashianien siskosten ja Rosen välillä on silloin tällöin vaihdettu kärkkäitä Twitter-viestejä. Uusissa hiuksissaan Rosea ei voi kuitenkaan olla vertaamatta Kardashianin siskoksiin, sillä tyyli näyttää Kanyen vaimon sukuun verrattaessa yllättävän samanlaiselta.

Splash
Splash
Splash
Splash