Kalastaja sai hurjan saaliin: Merikissa on kuin hirviö!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilaiskalastaja Hirasaka Hiroshi on pyydystänyt Hokkaidon saaren rannikolta kauhistuttavan näköisen merenelävän. Pyydykseen oli nimittäin tarttunut valtavan kokoinen merikissa. Kuvat Hirasakan saaliista ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa.

Ihmiset ovat kauhistelleet kalan kokoa ja näköä ja osa on spekuloinut, että kyseinen merikissa on mutaatio. Valtavan kokoisen saaliin on epäilty saaneen säteilyä Fukushiman ydinvoimalan onnettomuuden seurauksena.

Yleensä merikissat ovat kooltaan 1,2-metrisiä, mutta Hirasakan pyydystämä kala on ainakin 1,8-metrinen. Kalastaja oli järkyttynyt merikissan koosta ja kuvien perusteella Hirasaka jaksoi hädin tuskin kannatella järkälemäistä saalistaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat