Mariah Carey korvasi povipommi Kate Uptonin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Mariah Careyn tehneen rahakkaan sopimuksen Machine Zone -peliyhtiön kanssa esiintyäkseen Game of War: Fire Age -mobiilipelin mainoksessa. TMZ-sivuston mukaan laulaja tienasi pestistään seitsemännumeroisen summan.

Kerroimme jo aiemmin kuinka Game of War -pelien mainoksissa nähtiin aikaisemmin huippusuosittu malli Kate Upton, joka sai nyt antaa tilaa Mariah Careylle. Nyt Game of War: Fire Age -pelin tuore mainos on julkaistu Youtubessa.

Jättiläismäisen summan mainoksesta tienannut laulaja vilahtaa minuutin pituisella videolla vain parin sekunnin ajan. Taustalla sentään soi tähden Hero-kappale. Mobiilipelit ovat saavuttaneet valtavan maailmanlaajuisen suosion, ja niiden kerrotaan tuottavan noin miljoona dollaria päivässä.