Mies irtisanoutui työstään – ottaa nyt selfieitä päivät pitkät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intiassa tutkimusavustajana työskennellyt Bhanu Prakash Racha on irtisanoutunut työstään, jotta hän voisi keskittyä täyspäiväisesti selfieiden ottamiseen. Bhanu on asettanut itselleen kunnianhimoisen tavoitteen, sillä hän aikoo rikkoa selfieiden ottamisen maailmanennätyksen.

Hyderabadissa asuva mies kertoi Times of India -lehdelle, että työn tekeminen häiritsi hänen keskittymistään selfieihin. Mies kertoi, että kahdeksan tuntia kestävä työpäivä söi liikaan hänen harjoitteluajastaan.

Metro-lehden mukaan nykyinen selfie-ennätys kuuluu jenkkifutari Patrick Petersonille, joka onnistui ottamaan 1.449 selfietä tunnin aikana. Racha aikoo rikkoa ennätyksen, sillä hän tavoittelee 1.800 kuvan ottamista tunnissa. Toivottavasti Bhanu suoriutuu tehtävästään, ettei hän irtisanoutunut hyvästä työpaikasta turhaan.