Robotti haistatteli toimittajille suorassa TV-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiokatsojat saivat todistaa hauskan hetken, kun BBC Breakfast -ohjelmaan tuotiin suoraan lähetykseen mukaan Linda-niminen robotti. Lindalla ei näyttänyt juurikaan olevan käytöstapoja, sillä se sanoi lähetyksen loppuessa kummallekin juontajalle ”f**k you”.

BBC Breakfast -ohjelman lähetys oli lopuillaan, kun ohjelman miespuolinen juontaja Charlie Stayt kääntyi lähetykseen mukaan otettuun Linda-robottiin päin kiittääkseen sitä osallistumisesta. Lindalla näytti olevan naseva vastaus valmiina juontajille, sillä Lindan kiitos kuulosti siltä kuin se olisi sanonut: ”F**k you too Stayt and co-anchor Louise Minchin”.

Linda on Metro-lehden mukaan tekoälyllinen robotti, mutta valitettavasti Lindan ääntäminen ei ollut vielä täysin kohdillaan. Lindan olisi tullut kiittää juontajia saadessaan osallistua lähetykseen, mutta huono ääntäminen sai kiitoksen kuulostamaan aivan haistattelulta.