Seychellit nousevat häämatkakohteiden suosikkeihin

Matkailu · Annukka Heikkilä

Suosituimpia häämatkakohteita ovat yleensä kauniit ja eksoottiset rantalomakohteet. Yksi kestosuosikeista on vastavihittyjen keskuudessa ollut jo pidemmän aikaa Malediivit, mutta nyt myös Seychellit ovat alkaneet nostamaan suosiotaan romanttista matkaa etsivien keskuudessa.

Seychellit, eli Seychellien tasavalta, on saarivaltio, joka sijaitsee Intian valtameressä. Seychellit koostuu noin 115 saaresta, joista vain noin yksi neljäsosa on asuttuja. Seychellien trooppiset saaret ovat alkaneet houkuttelemaan häämatkailijoita vieraakseen eikä ihme, sillä maisemat näyttävät siltä kuin saaret olisivat oikea paratiisi maan päällä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Seychellit ovat kuuluisia niiden kotoperäisistä kasvi- ja eläinlajeista, joita saarilla on peräti 98 eri lajia. Saaria ympäröivissä vesissä uiskentelee myös yli tuhat eri kalalajia, mikä tekee merestä snorklaajien ja sukeltajien unelman.

Kerroimme viime vuonna kuinka myös George Clooney suuntasi häämatkallaan juuri Seychelleille. Saaret ovat lomakohde niille, jotka nauttivat saarihyppelystä, sukelluksesta, snorklaamisesta, rannalla loikoilusta ja yhdessäolosta rauhallisessa ja silmiähivelevän kauniissa ympäristössä.

Splash
Splash
Splash
Splash

One day I'll visit the #SeychellesIslands and they will make me Queen.. One day. Lol

Kuva, jonka ⓢⓔⓨⓒⓗ ⓟⓡⓞⓥⓐⓝⓒⓔ (@seychola) julkaisi

My fashion mermaid @natayakim ?#fregatprivetisland #seychellesislands#natayakim

Kuva, jonka ALEXANDRA BELOUS (@belousstyle) julkaisi

#seychellesislands #praslin #palmtrees #beachlife #whitesand

Kuva, jonka @aurelya7 julkaisi

Lobster ? #seychellesislands #underwater #diving #foodie #instasea #paradiseisland #fun

Kuva, jonka Joëlle Fabre (@coralmodelssc) julkaisi

Work. @visiteseychelles #seychellesislands #viagem #nature #island #travel #work

Kuva, jonka Isabela Rios (@belarios) julkaisi

Que esto no acabe… ⚓️

Kuva, jonka Montse González (@ahisea) julkaisi