Vanhaa iPhonea esiteltiin uutuutena – meni täydestä

Digi · Tim Isokivi

Apple esitteli taannoin uuden iPhone 6S -puhelimensa, joka tulee Yhdysvalloissa myyntiin 25. syyskuuta. Mallissa on mukana jälleen joukko uusia ominaisuuksia, kuten 3D Touch -näyttö ja 12 megapikselin kamera.

Kovimmat Apple-fanit tosin ostaisivat todennäköisesti innolla omansa heti julkaisupäivänä, vaikka laitteessa ei olisi lainkaan uusia ominaisuuksia. Televisiojuontaja Jimmy Kimmel päätti huijata ohjelmassaan Apple-hullaantuneita kaduntallaajia.

Jimmy Kimmel Live -sarjan osiossa mies meni esittelemään kansalaisille uudeksi iPhoneksi väittämäänsä puhelinta. Todellisuudessa kyseessä oli ensimmäinen iPhone-malli vuodelta 2007.

Pila meni täydestä monille Los Angelesin asukkaille. Puhelinta kuvailtiin muun muassa miellyttävän käteen sopivaksi ja aikaisempaa mukavamman tuntuvaksi. Mallia kehuttiin myös aikaisempaa nopeammaksi, ja näytön resoluutiota kuvailtiin teräväksi.

– Apple, olet tehnyt sen taas, toteaa videolla esiintyvä nainen.