FBI:n raju kuntotesti – nuori mies reputti välittömästi

Fitness · Annukka Heikkilä

Complex-kanava on julkaissut videon, jossa juontaja Sean Evans on ottanut vastaan uuden haasteen. Uusimmalla videollaan hänet on haastettu suorittamaan FBI:n tekemän kuntotestin, jossa mitataan voimaa, kestävyyttä ja nopeutta.

FBI:n kuntotestissä pitää suorittaa 30 vatsalihasliikettä, 30 punnerrusta, 30 renkaan pyörittämistä ja 30 kahvakuulan heilautusta. Kunkin liikkeen kohdalla aikaa on vain yksi minuutti, joten jokaiseen toistoon on varattu noin kaksi sekuntia aikaa. Liikkeiden jälkeen miehen pitää selviytyä vielä pelastustehtävästä, johon kuuluu esterata.

Evans aloitti testin luottavaisin mielin, mutta hän reputti heti ensimmäisessä liikkeessä ehtiessään tehdä 28 vatsalihasliikettä minuutin aikana. Kolme muuta liikettä Evans suoritti kunnialla alusta loppuun saakka, minkä jälkeen vuorossa oli enää esterata. Evans selvisi pelastustehtävästä ja hoiti kuntotestin lähes hyväksytysti.

Kuntotestin jälkeen Evansilla oli vielä edessään valheenpaljastustesti, jossa hänen luonnettaan mitattiin. Testin jälkeen miehen piti vielä puollustautua isokokoista ja hyvin topattua miestä vastaan, jolloin hän joutui vastaanottamaan muutamia iskuja kehoonsa. Evans suoriutui melko kiitettävästi kaikista testin osa-alueista, mikä taisi yllättää Evansin itsensäkin.