Isä tuli hakemaan lasta esikoulusta – ihana reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmille lasten ensimmäinen päiväkotiin tai esikouluun vieminen on varmasti todella tunteikas hetki. Kaikilla lapsilla ensimmäinen päivä vanhemmista erossa ei aina välttämättä suju iloisissa tunnelmissa, mutta lapsen hakeminen kotiin saa jälleen pikkuisille hymyn huulille.

Eräs pienen tytön isä kuvasi videolle hänen tyttärensä reaktion, kun isä tuli hakemaan tyttöä kotiin esikoulusta. Tytär oli ensimmäistä kertaa erossa vanhemmistaan ja isä halusi ikuistaa videolle, miten tyttö tulisi reagoimaan kun isä hakee hänet ensimmäisen esikoulupäivän jälkeen kotiin.

Videolla tyttö ei aluksi huomaa isäänsä ja puuhailee omiaan. Kun isä kutsuu häntä hellyttelynimellä, lapsi havahtuu heti ja alkaa kirkumaan isälleen onnellisesti samalla, kun hän juoksee innoissaan isänsä luo ovelle. Jokainen vanhempi olisi varmasti iloinen saadessaan pikkuiseltaan tällaisen vastaanoton.