Koiran hellyttävä suihkukäynti videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille lemmikeille peseytymishetki on kamalin kokemus, mitä ne tietävät. Suihku on liian kuuma tai kylmä, suihkun alla kastuu, suihku pitää pelottavaa ääntä eikä kuivaaminen tai pitkän turkin selväksi kampaaminenkaan mukavalta tunnu suihkun jälkeen.

Eräs koira on kuitenkin hyvin eri mieltä asiasta. YouTube-videolla nähdään Ramsey-niminen pitbull, joka ei voisi olla enempää yhteistyökykyinen peseytymisen aikana. Koira on varautunut peseytymishetkeen kaikilla mukavuuksilla. Koiralla on mukanaan ammeessa lelukaloja ja suloinen suihkumyssy, joka päässään Ramsey näyttää todella hellyttävältä.

Ramsey katsoo omistajaansa suurilla silmillään istuessaan valmiina ammeessa odottamassa. Koira auttaa isäntäänsä pitämällä välillä suihkua ja välillä harjaa suussaan. Ramsey seisoo tyynenä ammeessa, kun koiran omistaja hieroo ja pesee koiraa valuvan veden alla. Kunpa kaikki koirat nauttisivat peseytymisestä näin paljon.