Lady Gaga kauhusarjan tähdeksi – tässä esimakua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga ei ole julkaissut uutta musiikkia sitten viime vuonna julkaistun Cheek to Cheek -levyn, jossa hän tulkitsee jazz-klassikoita yhdessä laulajalegenda Tony Bennettin kanssa. Sen sijaan Gaga vaikuttaa keskittyneen näyttelemiseen.

Lady Gaga tullaan näkemään suositun American Horror Story -kauhusarjan tulevalla viidennellä tuotantokaudella. Tähti esittää Elizabeth-nimistä riivatun hotellin omistajaa. Youtubessa on nyt julkaistu traileri, jolla saadaan esimakua poptähden roolista sarjan tulevalla kaudella.

Puoli minuuttia kestävä teaser-traileri muistuttaa visuaalisesti Lady Gagan musiikkivideoita, joskin taustalla soi hänen oman musiikkinsa sijaan Rammsteinin Du Hast -hitti. American Horror Story: Hotel alkaa Yhdysvalloissa FX-kanavalla 7. lokakuuta.