Poliisikin ihmeissään – nainen harrasti seksiä sammuneen miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs humalainen pariskunta halusi olla spontaani ja harrastaa seksiä julkisella paikalla. Nainen oli hänen poikaystävänsä nukahdettua asvaltille päättänyt hetken mielijohteesta sen olevan oikea hetki harrastaa seksiä tajuttomana olevan puolison kanssa.

Pariskunta jäi teosta kiinni, mies vietiin sairaalaan ja nainen putkaan. 36-vuotias Kimberly M. Jackson kommentoi paikalliselle uutiskanavalle olleensa todella humalassa. Naiselle oli tullut sellainen olo, että hän haluaa harrastaa seksiä, minkä jälkeen hän oli riisunut asvaltilla tajuttomana makaavan poikaystävänsä ja ryhtynyt tositoimiin.

Toivuttuaan humalastaan Jacksonin poikaystävä kertoi olleensa myös halukas yhdyntään, minkä vuoksi nainen ei saanut syytettä hyväksikäytöstä. Pariskunta kertoi motiivikseen sen, että he halusivat olla vain spontaaneja. He eivät pystyneet lupaamaan haastattelijalle, että he kykenisivät jatkossakaan pidättäytymään seksistä julkisilla paikoilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat