Perheenäiti sai soivan synttärikortin – sitten kissa ilmestyi paikalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen perheenäiti oli saanut postista laulavan syntymäpäiväkortin. Kissanomistaja oli riemastunut huumorintajuisesta kortista, sillä se oli kissa-aiheinen. Kortin avattuaan hän kuuli syntymäpäivälaulun kissojen maukumana.

Nainen huomasi, että kortti ei ollut vain hänen mieleen, vaan naisen lemmikit kiinnostuivat äänistä. Perheenäiti on kuvannut huvittavan kotivideon kissoistaan, jotka tutkivat korttia.

Toinen viirusilmistä tutki korttia mielenkiinnolla ja tassutteli sen päällä. Kortista kantautuva maukuminen oli selvästi musiikkia sen korville. Kissa omi kortin nappaamalla sen suuhunsa ja viemällä se omistajalta piiloon. Onneksi äänekäs syntymäpäivälaulu paljasti kortin piilon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat