Aviomies tuli yllättäen kotiin – vaimon rakastaja yöpyi kerrostalon ikkunalaudalla

Lifestyle · Annika Kela

Naimisissa oleva kiinalaisnainen oli vähällä jäädä kiinni pettämisestä, kun aviomies tuli ilmoitettua aikaisemmin kotiin Shishissä. Nainen oli nimittäin kutsunut rakastajansa kylään aviomiehen ollessa poissa.

Mirror-lehden mukaan rakastaja joutui pakenemaan asunnosta ikkunan kautta, jottei aviomies saisi tietää suhteesta. Mies laskeutui ikkunalaudalle ja sitten hän kurottautui ikkunoiden välissä olevaan ilmastointivälikköön. Mies istahti ilmastointilaitteiden viereen odottamaan, koska nainen antaisi merkin hänelle.

Yllättäen mies joutui viettämään yönsä ikkunalaudalla, sillä aviomies ei poistunut asunnosta, kun vasta aamulla. Nainen soitti pelastuslaitokselle ja mies onnistuttiin pelastamaan.

Viranomaisten mukaan mies oli kerrostalon seitsemännessä kerroksessa ja pienikin horjauhdus olisi saattanut koitua hänen kohtalokseen.Tapaus on saanut paljon huomiota mediassa, mutta siitä huolimatta ei ole tietoa, onko suhde selvinnyt aviomiehelle vai pääsikö juonitteleva pari tilanteesta kuin koira veräjästä.