Tekeekö mielesi ottaa selfie? Ei ehkä enää tämän jälkeen

Digi · Annukka Heikkilä

F**k you Zombie -kanava julkaisee YouTube-sivustolla tekemiään lyhyitä kauhuelokuvia. Kanavan pitäjät ovat ilmeisesti todella ärsyyntyneitä ihmisistä, jotka pitävät itsensä kuvaamisesta, sillä yhden kauhuelokuvan juonessa selfietä ottavalle naiselle käy huonosti.

Selfie from Hell -niminen video on todella karmivaa katsottavaa. Videolla nainen puhuu poikaystävänsä kanssa puhelimessa, ja suostuu puhelun päätteeksi ottamaan itsestään paljastavan selfien poikaystävälleen. Kun nainen ottaa itsestään kuvan, taustalle ilmestyy tumma mieshahmo.

Nainen alkaa videolla ihmettelemään, mikä kuvaan ilmestynyt hahmo on. Nainen ottaa useita kuvia huoneesta, mutta miestä ei näy. Nainen päättää lopulta rohkaista mielensä ja napsauttaa puhelimesta jälleen etukameran päälle, mikä osoittautuu suureksi virheeksi.