Ihmiset teeskentelevät pyörtyvänsä – näin koirat reagoivat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat varmasti miettineet joskus, miten heidän lemmikkinsä reagoisivat omistajansa hädän hetkellä. Lähtisikö eläin hälyttämään sankarillisesti apua Lassien tapaan, vai ymmärtäisikö lemmikki vapauden koittaneen ja pötkisi karkuun? Japanissa ihmiset ovat päättäneet ottaa selvää.

Saarivaltion sosiaalisessa mediassa on levinnyt erikoinen trendi, jossa ihmiset esittävät pyörtyvänsä ulkoiluttaessaan koiriaan. Tarkoituksena on selvittää, välittävätkö lemmikit todella omistajansa joutuessa ahdinkoon. Tilanteista kuvatut videot on sittemmin jaettu Twitterissä.

Osa koirista jää paikoilleen odottamaan omistajaansa. Toiset lemmikit jatkavat taas matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, tai keskittävät huomionsa kiinnostavampiin asioihin. On tietenkin mahdollista että koirat tajuavat omistajiensa vain teeskentelevän, eivätkä vain jaksa välittää ihmisten hölmöistä tempuista.

Yksi Twitter-käyttäjä kokeili samaa lemmikkilintunsa kanssa. Hieman yllättäen siivekäs lemmikki vaikuttaa olevan huomattavasti enemmän huolissaan omistajansa tilasta kuin muilla videoilla esiintyvät koirat.