Leipienheiton uusi ME syntyi – kivi pomppasi 88 kertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leipien heittäminen on tullut monille suomalaisille tutuksi harrastukseksi esimerkiksi kesämökkien rannoilla. Useimmat ihmiset onnistuvat heittämään yhden tai korkeintaan muutaman leivän. Amerikkalainen Kurt Steiner on kuitenkin toista maata.

Youtubessa jaetulla videolla leipien heittämisen asiantuntija Kurt Steiner rikkoo ennätyksen lajin parissa. Hidastettuna esitetyllä videolla mies päätyy ennätysten kirjaan heittämällä leipää 88 pompun verran. Kivi vaikuttaisi pomppivan veden päällä kymmenien metrien pituisen matkan.

Kurt Steiner rikkoi ennätyksen jo syyskuussa 2013, ja Youtubessa nähtävä video jaettiin sivustolla tammikuussa 2015. Se on kuitenkin vasta viime päivinä herättänyt todella ihmisten huomion sosiaalisessa mediassa ja viihdesivustoilla.